Att våga kämpa


Vet ni vad jag kom på idag?
Jag kom på att jag aldrig riktigt kämpat för något.. Jag har alltid gett upp efter halva vägen.
Eller jag kanske har lyckats med småsaker men inget riktigt stort som jag verkligen har velat ha, som man varit tvungen att riiiktigt kämpa för.
Som med mina hästar jag hade förr, efter en lång tid med mothugg gav jag upp och lät mamma sälja dem och hur mådde jag efter det? Inte så bra.
Visst man vänjer sig med tiden, men tänk om jag inte längre vill tänka; Tiden läker alla sår.
Vad gör man då?
Och nu har jag kommit på något jag verkligen vill ha men har redan sagt till mig själv; Du sårar bara dig själv om du ska fortsätta att försöka.
Men då får jag väl göra det! För att inte ens ha försökt skadar nog mer än att ge upp direkt
Jag får väl bara börja med små mål och sedan jobba mig uppåt.


Ovanför mitt hustak för nån dag sen


Kommentarer
Postat av: Mandy

sv: haha awww men nu är jag tillbaka så passa på att läsa nu då ;)hörru att ha mål är jätte bra så kämpa nu och va glad för att du ens kan ha så kallade "mål" själv har jag alltid haft föräldrar som betalat för allt.. när jag var liten ville jag börja på dans men de var fullt men mina päron erbjöd dom extra mycket pengar så wips fick jag gå ändå :s jag har som mål att få visa att jag kan göra nått själv och inte vara den bortskämda ungen alla tycker jag är... du kasnke inte fatta va de var jag ville få ut i de där men svårt att förklara men vi tänker lika på de där med att ha mål... <3

2011-09-20 @ 21:59:22
URL: http://mandyforsure.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0